Організація надання послуг сільськогосподарським обслуговуючим кооперативом

Передрук Методичних рекомендацій, здійснений у 2018 році проектом USAID "Підтримка аграрного і сільського розвитку" з оригінального видання 2014 року, виданого за підтримки МБФ «Добробут ...

Pererobka

Вікторія Гультай

Передрук Методичних рекомендацій, здійснений у 2018 році проектом USAID “Підтримка аграрного і сільського розвитку” з оригінального видання 2014 року, виданого за підтримки МБФ «Добробут громад» (Heifer-Ukraine), Проекту USAID АгроІнвест, Данон Екосистем Фонду, ТОВ «Данон» та Дніпропетровської обласної громадської організації «Сільськогосподарська консультаційна служба» 

Методичні рекомендації спрямовані на врегулювання відносин між сільськогосподарськими обслуговуючими кооперативами та їхніми членами, які здають молочну сировину на переробку і отримують кошти від реалізації готової продукції (молоко питне, сир твердий, кефір, сметана тощо).
Методичні рекомендації призначені для використання в сільськогосподарських обслуговуючих кооперативах, які надають послуги по заготівлі молочної сировини у віддалених регіонах (заготівельні кооперативи на місцях), та в сільськогосподарських обслуговуючих кооперативах, які надають послуги по переробці молочної сировини та продажу готової продукції (переробні кооперативи).

Авторський колектив: Метелиця В.М. (вступ, 1,4), Гриценко М.П. (2), Панадій О.П. (3.2.2, додатки), Стецюк Л.С. (3.2.1), Шинкаренко М.С. (3.1), Терес В.М., Кузьменко А.В., Максимов М.Г., Бондарчук В.В., Павлишинець В.М., Грекова Л.В. 

Рецензенти: Дем’яненко М.Я., доктор економічних наук, професор, академік НААН, завідувач відділення фінансів, обліку та інвестицій, ННЦ «Інститут аграрної економіки»; Жук В.М. доктор економічних наук, професор, член-кореспондент НААН, віце-президент, Національна академія аграрних наук України Друкується за рішеннями Вченої ради ТДВ «Інститут обліку і фінансів» НААН, протокол № 4 від 19.08.2014 р., та Ради Федерації аудиторів, бухгалтерів і фінансистів АПК України, протокол № 6 від 21.08.2014 р.

Завантажити Методичні рекомендації “Організація надання послуг сільськогосподарським обслуговуючим кооперативом: від заготівлі, охолодження та переробки молочної сировини до збуту готової продукції. Бухгалтерський облік, оподаткування та деякі правові аспекти”.


Тематика публікації:    

Останні публікації цього розділу:

5 порад від випускників інтернатів: як підтримати дітей і чому не варто везти купу подарунків у заклади

Дослідження: емоційно-психологічний стан херсонців

Поєднання різних міжнародних механізмів притягнення до відповідальності за міжнародні злочини: на прикладі справи про збиття літака рейсу MH17

Як інтегрувати менторські та коучингові послуги у громадські проєкти

Сергій Милейко: "Робити добрі справи не так вже і важко, а під час війни просто необхідно"

Інженерка, яка повернулася відбудовувати місто: історія Лілії з Херсону