Відбір учасників на безкоштовне навчання за курсом “Європейський досвід впровадження системи управління безпечністю харчових продуктів НАССР”

ЗАВЕРШЕНО

Зафіксувати у Google календарі!


Додано:
Inna Pakhomova

sayt_26
Відбір учасників на безкоштовне навчання за курсом “Європейський досвід впровадження системи управління безпечністю харчових продуктів НАССР”

Навчання здійснюється в рамках реалізації проекту  “Європейський досвід впровадження системи управління безпечністю харчових продуктів НАССР”  621189-EPP-1-2020-1-UA-EPPJMO-MODULE Програми Еразмус+ 

Участь у програмі можуть взяти:

  • працівники операторів ринку харчових продуктів
  • особи, що планують відкрити бізнес у сфері харчових продуктів
  • учасники мають чітку мотивацію участі у програмі навчання
  • учасники беруть на себе зобов’язання пройти всю програму навчання (120 годин (48 академічних годин занять у режимі онлайн, 78 годин самостійної роботи)
  • перевага надається учасникам з Полтавської області.

Умови участі:

Реєстрація – до 12 листопада 2021 року до 12.00.

Відбір учасників – до 15 листопада  2021 року

Старт навчання  з 15 листопада до 15 грудня (кожен день (окрім вихідних) з 18.30 до 20.00)

Форма проведення занять: онлайн

Кількість місць обмежена (лише 30 учасників)

Навчання безкоштовне

Реєстрація за посиланням.

Після закінчення навчання (70% успішного проходження курсу) учасники отримають сертифікат про навчання*

*Згідно Наказу Міністерства аграрної політики та продовольства України  №590 від 01.10.2012 “Про затвердження Вимог щодо розробки, впровадження та застосування постійно діючих процедур, заснованих на принципах Системи управління безпечністю харчових продуктів (НАССР)” навчання працівників операторів ринку харчових продуктів є обов’язковим елементом при впровадженні системи НАССР на підприємстві. 

Контекст: У зв’язку з необхідністю виконання зобов’язань України відповідно до Угоди про асоціацію між Україною та Європейським Союзом, реформування системи державного контролю за якістю та безпекою харчових продуктів набуло принципового значення, оскільки забезпечує захист життя та здоров’я людини, дотримання прав та законних інтересів споживачів продукції. У рамках проекту ЄС «Вдосконалення системи контролю безпечності харчових продуктів в Україні» відбулася гармонізація українського харчового законодавства з європейським: розроблено 11 законопроектів та 92 підзаконні акти. Згідно Закону України №771 «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів»  оператори ринку харчових продуктів зобов’язані впровадити систему НАССР. Також упродовж останніх років в Україні послідовно впроваджується європейська концепція безпечності харчових продуктів, що ґрунтується на принципі “від лану до столу”. Це означає системний підхід до гарантування безпечності харчових продуктів на всіх етапах харчового ланцюга, що починається ще на етапі вирощування сільськогосподарських рослин та тварин і закінчується на полицях супермаркетів та закладів харчування. 

Контакт для довідок: 0501477401 Аліна Ткаченко (керівник проекту)


Останні публікації цього розділу:

Тендер: Citizen Perception and Experience Baseline Survey

Постачання мережевих камер AXIS та адаптованих під них кріплень монтажу для власних потреб Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ в Україні

Тендер на надання послуг з діагностики за допомогою комп’ютерної томографії (КТ) та магнітно-резонансного медобстеження (МРТ)

Тендер на закупівлю послуг з оренди автомобілів

Закупівля послуг: навчальний візит для реалізаторів проектних ініціатив в громадах 4 когорти програми DOBRE

Програма малих грантів для громадських організацій щодо зміцнення потенціалу ОГС у розповсюдженні медичної інформації про COVID-19