Міжнародний молодіжний конкурс “Місцеві єврейські кладовища” 2020/2021

ЗАВЕРШЕНО

Зафіксувати у Google календарі!


Додано:
Andrii Koshelnyk

цвинтар
Міжнародний молодіжний конкурс “Місцеві єврейські кладовища” 2020/2021

Сьогодні в багатьох регіонах Європи єдиним свідченням єврейської присутності є кладовища. Важливо вивчення місцевої єврейської спадщини перенести в шкільний клас для того, щоб молодь могла долучитися до її вивчення і збереження. У цьому контексті Європейська ініціатива зі збереження єврейських кладовищ (ESJF) та Centropa реалізовують освітній проект з тим, щоб заохотити вчителів використовувати місцеві єврейські кладовища як джерела до вивчення локальної історії.

Однією з ключових активностей проекту є конкурс “Місцеві єврейські кладовища”, в рамках якого можна створити конкурсну роботу в одній з трьох категорій:

  • Фільми;
  • Профайли єврейських кладовищ на Google Sites;
  • Онлайн брошури

Тематика конкурсних робіт повинна стосуватись локального єврейського кладовища: його історії, сучасному вигляду, викликам сьогодення, біографії відомих осіб, які поховані на кладовищі, особливості надгробного орнаменту і написів (епітафій), тощо.

До участі в конкурсі приймаються роботи учнівства та студенства з Грузії, Литви, України, Угорщини, Польщі, Словаччини та Хорватії.

Кінцевий термін подання робіт: 25 березня, 2021 р.

Презентація найкращих проєктів та офіційна церемонія нагородження пройде в травні 2021 року. Конкурсні роботи переможців будуть розміщені на освітніх інтернет ресурсах Centropa та ESJF на правах загального доступу.

Зв’яжіться з регіональним координатором Андрієм Кошельником ([email protected]), якщо потребуватимете додаткової поради чи допомоги, або пишіть нам у Facebook!

Чекаємо з нетерпінням на Ваші проекти!


Останні публікації цього розділу:

Конкурс на відбір надавача послуг з розбудови спроможності в надані психологічної підтримки в громадах, збереження ментального здоров’я з залученням медичної, педагогічної та громадської спільноти

Запит комерційної пропозиції на закупівлю Акумуляторів для радіостанцій

Запит цінових пропозицій на послуги миття автотранспорту у м. Слов'янськ, з метою укладання Рамкової Угоди

Надання консультаційних послуг з вичитки та адаптації розроблених матеріалів щодо їх відповідності стандартам гендерної рівності та соціальної інклюзії (GESI) з недопущення будь-яких форм дискримінації та проведення тематичних тренінгів для вчителів 

Тендер на закупівлю послуг з друкованої та брендованої продукції

Конкурс на закупівлю ІТ обладнання для підтримки Херсонської міської військової адміністрації Херсонського району Херсонської області