Короткостроковий експерт з розробки моделі клубу і школи виробників кондитерських і крафтових продуктів
ЗАВЕРШЕНО
Метою роботи короткотермінового експерта з розробки моделі клубу і школи виробників кондитерських і крафтових продуктів є розробка нового/адаптація існуючого формату і бізнес-моделі функціонування клубу і школи виробників кондитерських і крафтових продуктів на регіональних та місцевих рівнях у результаті аналізу кращого українського та міжнародного досвіду з цього питання.
Співпраця буде організована у наступній послідовності:
- Аналіз українського та міжнародного досвіду по створенню клубів виробників локальних продуктів та освітньої діяльності на їх базі, опис успішних прикладів, аналіз статистичних та інших матеріалів. Аналіз основних проблем у галузі кондитерського і крафтового виробництва, у першу чергу, для мікро, малих та середніх підприємств (далі – «ММСП»), вирішенню яких сприятиме створення Клубів та Школи.
В результаті аналізу Експерт також має підготувати:
- перелік існуючих українських клубів виробників кондитерських, крафтових та/або інших харчових продуктів та шкіл/навчальних курсів для таких виробників, розвиток яких потенційно може підтримати «АГРО»;
- перелік українських спілок, асоціацій виробників кондитерських, крафтових та/або інших харчових продуктів на базі яких можна створити Клуби та Школу.
- Розробка нового/адаптація існуючого формату Клубу і Школи на регіональних та місцевих рівнях та його погодження з Програмою «АГРО».
- Розробка бізнес-моделі діяльності Клубів і Школи відповідно до погодженого Програмою «АГРО» формату (членські внески, варіанти інтеграції їх діяльності з недержавними організаціями, асоціаціями виробників, бізнесом, інше) з метою забезпечення їх сталої роботи після завершення роботи Програми USAID «АГРО»;
- Створення реєстру ММСП виробників кондитерської і крафтової продукції в Полтавській, Дніпропетровській, Харківській, Черкаській областях.
- Підготовка та проведення круглого столу для презентації результатів дослідження.
- Підготовка заключного звіту.
Повний опис технічного завдання дивіться за посиланням
Завдання повинне бути виконаним протягом 25 робочих днів у період з 01.12.2020 до 31.01.2021
Просимо надсилати резюме та супровідний лист на електронну адресу [email protected] не пізніше 20 листопада 2020 р. з поміткою «Короткотермінового експерта з розробки моделі клубу і школи виробників кондитерських і крафтових продуктів» та Вашим прізвищем у темі листа.