Данська Рада у справах біженців оголошує конкурс з пошуку партнера

ЗАВЕРШЕНО

Зафіксувати у Google календарі!


Додано:
Inna Shevchinskaya

DRC_logo
Данська Рада у справах біженців оголошує конкурс з пошуку партнера

Данська Рада у справах біженців / Данська група з розмінування (Україна)

Оголошення про конкурс з пошуку партнера для реалізації проекту

 «Безкоштовна правова допомога внутрішньо переміщеним особам та населенню, постраждалому від конфлікту»

Данська Рада у справах біженців (ДРБ) розпочинає пошук партнера серед українських неурядових організацій з метою реалізації програми з надання безкоштовної правової допомоги ВПО та населенню, постраждалому від конфлікту, на період жовтень 2016 – березень 2017, в м. Харків та Харківській області, в рамках діючого проекту «Соціально-правовий захист, життєзабезпечення та екстрена підтримка постраждалих від конфлікту груп населення південного сходу України», за фінансової підтримки OFDA (Відділ надання допомоги при надзвичайних ситуаціях).

Головною метою програми є сприяння доступу внутрішньо переміщених осіб (ВПО) та населення, постраждалого від конфлікту, до послуг урядових та неурядових служб з соціального захисту населення, а також реалізація адвокаційних ініціатив з метою сприяння внесенню змін до законодавства щодо захисту прав зазначених груп населення.

Програма вже реалізовується ДРБ безпосередньо через існуючі підрозділи з надання правової допомоги, а також за участю  національних партнерів, що є правозахисними організаціями. Область покриття послуг з надання юридичної допомоги бенефіціарам розділена географічно та складається із 16 областей.

Термін дії контракту: жовтень 2016 року – 31 березня 2017 року (6 місяців), з можливістю подовження дії контракту

Географія проекту: м. Харків та Харківська область

Розмір гранту: Максимальна сума 780,000 гривень (приблизний еквівалент 30,000.00 доларів США)

Ціль проекту: 6000 бенефіціарів, що отримають індивідуальну юридичну консультацію, адміністративну або документальну підтримку.

Юридична допомога має складатися із наступних компонентів:

(1)    Індивідуальна консультація: Кожна ВПО матиме можливість звернутись за консультацією їз персональним юридичним питанням. Консультування може надаватися в офісі/ах Імлементуючого Партнера, шляхом здійснення виїзду юриста у віддалені райони або за допомогою телефонного чи Skype  зв’язку.

(2)    Підвищення правової обізнаності населення: Методологія включатиме в себе проведення інформаційних групових заходів, а також поширення інформації щодо проекту через друковані та електронні засоби масової інформації.

(3)    Документальна та адміністративна допомога: Надаватиметься з метою забезпечення різних видів реєстрації та отримання відповідних документів, отримання соціальних виплат та соціальних послуг.

Вимоги, що пред’являються до потенційного партнера та менеджера проекту:

1. Національна неурядова організація, що офіційно зареєстрована в Україні.

2. Дотримання гуманітарних принципів у своїй діяльності.

3. Продемонстрований перелік успішно реалізованих проектів, спрямованих на надання юридичної допомоги ВПО та населенню, постраждалому від конфлікту.

4. Продемонстрована історія управління проектами з бюджетом, еквівалентним 10 000 доларам США або вище, включаючи діяльність із закупівель товарів та послуг.

5. Персонал вищого рівня управління з досвідом роботи в юридичній сфері.

6. Спроможність реалізовувати проект в м. Харків та в Харківській області.

Порядок прийому заявок на участь

Якщо Ваша організація зацікавлена у партнерстві з ДРБ та відповідає вимогам, викладеним вище, Ви можете подати заявку, форму якої можно знайти за посиланням, та відправити її на адресу [email protected].

Кінцевий термін подачі заявок – 6 жовтня 2016 року, 17.00.

ДРБ залишає за собою право на розгляд та відбір успішних заявок на поточній основі, до кінцевого терміну.

Процес відбору:

1. Комітет з відбору імплементуючого партнера розгляне всі заявки і зробить перелік найсильніших претендентів на основі бальної системи.

2. Заявники-номінанти мають надати рекомендаційні листи від попередніх донорів, а також організувати зустріч із членами Комітету з відбору у головному офісі Заявника, для проведення інтерв’ю із відповідним персоналом.

Кандидати повинні будуть продемонструвати фінансові / інші звіти, які доводять, що вони відповідають критеріям партнерства. ДРБ також залишає за собою право на запит додаткової супутньої документації.

3. На основі підсумків другого етапу розгляду заявок, Комітетом з відбору буде обрано успішного кандидата, який отримає пропозицію про співпрацю.

Інші заявники, що не пройдуть відбір, будуть повідомлені про це відповідним чином.

З питань, пов’язаних з процесом подання заявок, будь ласка, звертайтесь до Інни Шевчінської за адресою [email protected]

 

Про ДРБ

Данська рада у справах біженців (ДРБ) є найбільшою неурядовою організацією Данії. Заснована в 1956 році, ДРБ сприяла інтеграції біженців з Угорщини в Данії. ДРБ – це організація, що об’єднує 30 НУО-членів, громадянське суспільство, правозахисні та інші групи Данії. У 2007 році ДРБ об’єдналась з Данською групою з розмінування(ДГР) для гуманітарної протимінної діяльності. Разом ДРБ та ДГР впроваджують програми з довгострокових рішень для біженців та ВПО в 36 країнах.

ДРБ попередньо оперувала в Україні у 1998-2000 та 2007-2013р.р. В 2014 ДРБ/ДГР повернулись в Україну для надання екстреної допомоги.

Основні цілі ДРБ/ДГР

Метою ДРБ/ДГР є захист та сприяння впровадження довгострокових рішень для внутрішньо переміщеного та постраждалого від конфлікту населення на основі гуманітарних принципів та прав людини.


Останні публікації цього розділу:

Тендер: пошук експерта/ки з кліматичної політики

Тендер на закупівлю продуктових сертифікатів

Закупівля паливно-мастильних матеріалів

Тендер на надання послуг з фасилітації стратегічних сесій

Тендер на закупівлю товарів для дитячих наборів (Канцтовари та товари для творчості, Індивідуальні товари для дітей, Техніка)

Запит на отримання цінової пропозиції на причепи для транспортування чотирьох собак

  • Юрист

    Typical ad for a particular party